Beoordelingen van Azië Geldrop

Recente recensies van Azië Geldrop

4 sterren na 11 reviews

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goede service Beleefde en aardige man die de bestelling kwam leveren toppy je krijgt 85 punten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eerlijk gezegd lijk ik smaak te missen aan de babi pangang en de foe yong hai, zout oid de mihoen was wel uitmuntend. ik zou zeker wel weer bestellen in de toekomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Heb de voor de eerste keer online besteld en laten bezorgen. Was allemaal goed gegaan. Top restaurant met hele aardige mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet helemaal goed warm meer! Daar waren we niet over te vrede.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker. We zijn erg tevreden.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bezorging een half uur later, waardoor bestelde loempia niet meer warm en zeker niet lekker meer was. Verder is het eten van prima kwaliteit, helaas alleen na zo'n lange tijd niet meer geheel warm.

Reactie van Azië:Beste Angela, Nogmaals ons excuses, de situatie hebben wij uw telefonisch uitgelegd. Hierdoor krijgt u van ons een tegoed van 20 punten ter waarde van 10 euro op uw volgende online bestelling. Met vriendelijke groet, Azie

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging etc was super t eten beetje flauw!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geleverd! Keurig op tijd! Heerlijk gegeten!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn blij dat jullie weer open zijn! Zoals voorheen was het weer heerlijk! Ga zo door.