Beoordelingen van Azië Geldrop

Recente recensies van Azië Geldrop

5 sterren na 112 reviews

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker Goed warm Snel bezorgd

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

altijd heel tevreden geweest over kwaliteit , echter laatste 2 keer zat bij 1 bestelling geen saus maar iets wat dit in ieder geval niet was en de producten zijn deels gewoon koud of in ieder geval niet goed opgewarmd ?? ,,volgende keer beter aub ,, succes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed te kanen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel geleverd en heel smakelijk!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging van een heerlijke rijsttafel!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Duper goede Chinees. Zeer de moeite waard om op en neer te rijden naar een ander dorp voor dit heerlijk eten

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Al meer dan 30 jaar mijn vertrouwde adres voor een heerlijk chinees gerecht en/of Chinees/Indische rijsttafel.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top. Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker en jullie waren een stuk eerder dan de email aangaf. Een foutje was dat wij bami besteld hadden, maar nasi kregen. Geen groot probleem verder.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld. Op tijd en lekker gegeten

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestelde combi-keuzemenu (babi ketjap/pangang en kip Azië) was heerlijk deze keer.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal aan de flauwe kant zat weinig of geennverschil in de smaak van de diverse gerechten

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Loempia's waren heerlijk en niet zo vet.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker, en erg snel na bestellen bezorgd! Top! 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker gegeten! Voor herhaling vatbaar!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima gegeten.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, als altijd. Altijd op smaak en goede gerechten. We helpen dit fijne/hartelijke restaurant graag door deze tijd heen met een bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle en goede bezorging.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bestelling keurig op tijd. Wordt op de hoogte gehouden over bezorging vis mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de site als de bezorging werkt goed. En het eten is ook goed.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes optijd Vriendelijk personeel Was wat verkeerd gedaan bij de online bestelling . Telefonisch was het geen probleem om het aan te passen. Eten was nog goed warm . Alles goed dus compliment

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en Combi schotel Bami Azië was warm en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed warm, precies op de gewenste tijd en een keurige bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handige site, op tijd bezorgd, ruime porties.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten fijn om te kunnen bestellen en thuis bezorgd te krijgen

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet warm. We hebben wel eens beter gehad bij Azie

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tegenvaller. Ik had babi pangang besteld met mihoen. Kom ik tot de ontdekking dat alles in een bak zit. Vreselijk. De garnalen met champignons viel heel erg tegen. Ik kreeg een bak champignons waar wat garnalen in zaten. Viel heel erg tegen, jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon zoals het hoort 👌🏻 Makkelijk te bestellen en te betalen via de website en op de afgesproken tijd staat het keurig klaar.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed gegeten. Maatregelen zijn goed na te leven. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak lekker. Echt aanraden!!! Zeker volgende keer weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima, beter als een paar maanden geleden.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed weer, lijkt wel weer beter geworden te zijn niet meer zo zout en de kipAzie smaakt ook weer als vroeger!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De loempia was niet te eten de sate was waterig en de kip azie had geen smaak , kortom wij vinden het helaas niet meer zoals het was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen en bezorging : zonder problemen!👍🏼 Eten was lekker!! ( kip Azië) 😄

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden het eten erg flauw, weinig smaak. De kip/ketjapsaus viel tegen, eerste keer besteld met de hoop dat het dezelfde dikte zou hebben als Babi Ketjap. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed eten, naar mijn mening beste Chinees/Indonesisch restaurant in de regio.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en goede bezorging

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging keurig op tijd, met een berichtje op het moment van vertrek bij het restaurant. Zeer gevarieerde rijsttafel met heel lief ook 4 zakjes pepernoten erbij. Veel lekkere gerechten (Kip Azië blijft de topper), maar sommige wat flauw van smaak zoals de Foe yong Hai en de Babi/Kip pangang. Hoeveelheid zeer royaal.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoed gegeten. Een echte aanrader.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sinds de overnamen van nieuwe eigenaars is het eten erg slecht geworden zeer jammer als vaste klant toch weer geprobeerd en vandaag weer eten terug moeten geven omdat het gewoon slecht en erg vies was , Alle respect maar voor ons geen azie meer

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en het eten was helemaal super, we hebben genoten.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is echt top en was snel bezorgd, heel fijn.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima lekker warm mooi op tijd en lekker

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi is net rijst en bij de nasi compleet mis ik de kippenpoot en koe loe yuk en rundvlees dus weinig voor veel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel. Haalde eerst altijd hier onze chinees maar na de wisseling van eigenaar of zo viel de smaak tegen. Nu na lange tijd weer eens geprobeerd en het smaakte weer prima volgende keer weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten, jammer alleen dat de bestelde kroepoek er niet bij zat

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten en meer dan voldoende. Altijd nog 2 ruime porties over

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk Alleen was de babi pangang een beetje flauw van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en heerlijk gegeten!

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bami Goreng Azië besteld. Kip Azië zat er niet bij maar wel kip met bot. Gebeld hierover en ik werd niet geloofd want ze hadden geen kip met bot. Ik mocht langskomen om het te laten zien. Dit heb ik niet gedaan want ik zat net met mijn gezin aan tafel in Mierlo (rijd altijd speciaal voor chinees naar Geldrop). Maar dit was de laatste keer; kwaliteit is erg achteruit gegaan en dan heb ik het niet alleen over de vergissing met de kip. De tjap tjoy heeft nauwelijks smaak, Babi Pangang smaakt naar tomatensaus en de saté saus heeft ook een vreemde, ondefinieerbare smaak. De garnalen zijn qua lengte gehalveerd. Ik ga na 15 jaar op zoek naar een andere Chinees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten, en perfect op tijd bezorgd, ondanks dat het op zondag was. Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima. Vreemd: - vooraf fooi geven bij afrekenen vind ik raar, die geef ik cash aan de bezorger als die er op tijd en voorkomend is. - op het laatste moment nog kosten voor transactie en tasje toevoegen, laat dat gewoon binnen de afleverkosten vallen.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

makkelijk online besteld, op tijd klaar en wat was het lekker. Een aanrader!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De maaltijd was erg goed, warm , lekker en mooi geleverd . 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was even afwachten. Maar we hebben heerlijk gegeten. De volgende keer bestellen we weer vol vertrouwwn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en goede levering

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was t ten weer erg lekker,vriendelijke mensen,top

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd. Verder geen opmerkingen. We vonden de pangsit en de sate met saus niet lekker. De sate en vlees waren smakeloos en de pangsit was niet te eten.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was weer top. Dank jullie wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima heel lekker en heel veel,snelle levering op tijd

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en veel.

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit met verse ingrdienten. Eem aanwinst voor Geldrop

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijzonder lekker en smaakvol !

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd goed product t en snel geleverd volgens afspraak. In ieder geval onze favoriete Chinees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen ging probleemloos. Ik moest even wachten na de afgesproken tijd maar dat kon wel binnen. Eten was lekker

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik heb gisteren eten besteld en het was echt niet meer warm en ben dat niet gewent daar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is oke. Niet vies, maar niet zo lekker als eerder. De kip azië bevat nu minder knoflook en is minder pittig. En ik miste het knapperige korstje om de babi pangang..

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen en bezorging ging prima alleen t eten smaakt niet meer zo lekker als voorheen heel jammer! Denk we niets meer bestellen suc6 verder!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en netjes bezorgd

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect

, 08-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerst zat er standaard een lekkere saus bij de Pangsit, nu helemaal geen saus. Verder waren de smaken lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer top 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en keurig op tijd geleverd! En (veel) heerlijk eten. Top

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker!

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Loempia heerlijk , goed gevuld en nasi met babipangang ook lekker zonder bijsmaken

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten en prima service! Ze gaan goed om met de wensen van de klant. Hulde!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we van jullie gewend zijn was het eten nu ook weer verrukkelijk. Vriendelijke bezorger en goed optijd.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat me allereerst opviel is dat de bezorger netjes op tijd was! Ze gaven aan half 6, en iets voor half waren ze er al. We waren met 4 volwassenen en 2 kinderen. We hadden 2 keer het 124) Menu A gekozen. Nou we hebben hier 2 keer van kunnen eten! Het was erg lekker, niet vet, en alles goed heet en genoeg! Echt een aanrader! Eindelijk weer een chinees die goed eten aan huis levert! Toppers

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom naar wens. Op tijd bezorgd en eten was lekker. Kip Azië echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip azie is iets veranderd ten opzichte van voor de sluiting.. nog steeds prima maar een klein beetje flauwtjes allemaal.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles naar wens. Bezorging kwam op netjes op tijd. Eten is lekker. Top.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goede service Beleefde en aardige man die de bestelling kwam leveren toppy je krijgt 85 punten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eerlijk gezegd lijk ik smaak te missen aan de babi pangang en de foe yong hai, zout oid de mihoen was wel uitmuntend. ik zou zeker wel weer bestellen in de toekomst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Heb de voor de eerste keer online besteld en laten bezorgen. Was allemaal goed gegaan. Top restaurant met hele aardige mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was niet helemaal goed warm meer! Daar waren we niet over te vrede.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker. We zijn erg tevreden.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas bezorging een half uur later, waardoor bestelde loempia niet meer warm en zeker niet lekker meer was. Verder is het eten van prima kwaliteit, helaas alleen na zo'n lange tijd niet meer geheel warm.

Reactie van Azië:Beste Angela, Nogmaals ons excuses, de situatie hebben wij uw telefonisch uitgelegd. Hierdoor krijgt u van ons een tegoed van 20 punten ter waarde van 10 euro op uw volgende online bestelling. Met vriendelijke groet, Azie

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging etc was super t eten beetje flauw!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geleverd! Keurig op tijd! Heerlijk gegeten!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn blij dat jullie weer open zijn! Zoals voorheen was het weer heerlijk! Ga zo door.